Rygter

Rygter

Her følger en liste af rygter der er mere eller mindre almenkendt i byen.

Alle kædelokationer for fastfood og indkøb er forsvundet over de sidste år, erstattet af lokale brands.

Fort Courage har altid haft et livligt civil reenactment miljø, men folk perifært til grupperne fortæller at splittelsen mellem nord- og syd-grupperne er gået fra sportslig historieinteresse til dødstrusler og voldsepisoder

Bootlegger-tours i de underjordiske kanaler er stoppet med at sejle ved fuldmåne. Tidligere gæster klager over at de var sejlet ind i blod flydende i kanalerne.

Den samme entreprenør vinder år efter år udbud om vedligehold af digerne nord for byen. Rygter svirrer om korruption, men al journalistisk og politisk interesse stopper altid kort efter udtalelser eller artikler.

Fort Courage har for nylig fået sin egen urban legend. Det siges at få udvalgte i deres drømme møder Fiskerkongen, en gigantisk skikkelse der i drømmen står i vandet ud for byen. Nogen mener at hvis man har mødt ham, vil man blive taget af ham inden for kort tid, og insisterer på at de kender nogen der er blevet taget.

Flere lig er blevet fundet, fuldkommen udtørrede, og mulige forklaringer inkluderer en seriemorder eller en ny sygdom. Den offentlige udmelding er at det er isolerede tilfælde.

Rygter

Fort Courage SimonPip